eikä neuloja langoistaan pääse.

tiistai 27. marraskuuta 2012

Isänpäiväpipo

Viime aikoina on tullut annettua aika vähän neuleaiheisia lahjoja. Viime jouluksi tarkoitetut villasukatkin sain valmiiksi vasta joku aika sitten, langanpäitäkään ei ole vielä päätelty. Niinpä tänä vuonna ajattelin aloittaa valmistelut ajoissa. Tämän pipon neuloin iskälle isänpäivälahjaksi, ja se oli valmis jo kahta viikkoa ennen!


Lanka: Novita 7 Veljestä (099)
Puikot: 3,5 mm
Menekki: 93 g
Muuta: 120 silmukkaa

Tässä pipossahan siis molemmat puolet ovat oikeita puolia, ylläolevasta tykkään itse enemmän. Olen jo yhden Käänteisen iskälle antanut, senkin isänpäivälahjaksi pari vuotta sitten. Iskällä on aika iso pää, joten tällainen malli sopii varmasti, kun reunaa voi kääntää mielensä mukaan. Joustinneuleen ansiosta voi silmukoitakin laittaa varmuuden vuoksi vähän enemmän, eikä pipo siltikään lörpötä ikävästi. Iskän iho ei myöskään kutia herkästi, joten neuloin pipon omista varastoista löytyvästä Seiskaveikasta. Miehellekin olisi tarkoitus oma tällainen tehdä jossain vaiheessa, mutta jostain vähemmän kutittavasta langasta.


Kuvat napattiin nopeasti kännykällä, juuri ennen piponvientireissua. Oli pakko laittaa vielä tuo alempi kuva, kun pojalla on niin mahtava ilme. :D Ei ole vielä ihan kaikki Bloggerin ominaisuudetkaan hallussa, kun vasta nyt hoksasin, että saahan noita kuvia vähän suurennettuakin.


ps. Edellisessä postauksessa unohtui mainita, että vihreiden villahousujen lähtötilanne oli tämä. Kissa oli päässyt vähän antamaan lempeä ihanille hahtuville...

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!