eikä neuloja langoistaan pääse.

perjantai 13. tammikuuta 2017

Toinen podcast-jakso

Eilen ilmestyi toinen podcast-jaksoni, tervemenoa katsomaan! :)


8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. En ihan kokonaan katsellut mutta sieltä täältä ja aika paljon kumminkin. :) Kiva idea laittaa noihin tasusukiin noi varpaat molemmin puolin.. teen kyllä itekki niin seuraavalla kerralla. Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun katselit! Ja kiitos ideasta tassusukkiin. :) Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Sinulla on kauniita käsitöitä ja kauniita lankoja! Kun pääset neule asiaan niin mielenkiinto pysyy yllä ja saa itsekin ideoita. Iloisia neulomishetkiä!

  VastaaPoista
 5. Olisi kiva kuulla stashistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasin eilen stash-esittelyn, mutta pätkäisin sen pois, kun jaksosta olisi tullut muuten niin pitkä. Julkaisen sen myöhemmin sen jossain vaiheessa, kun ehdin katsoa sen läpi. :)

   Poista
 6. Podcastisi tulisi yhtenäisemmäksi/kokonaisuus pysyisi paremmin koossa, jos pätkien alussa et kertoisi miksi pätkäisit/missä kävit. Muuten ei huomaisi ollenkaan että olet tehnyt pätkistä. Olet saanut nimittäin hyvin editoitua pätkät yhteen. Stashisi esittelyä odottelen mielenkiinnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja palautteesta! :) Yleensä olenkin editoinut pätkät yhteen ilman selittelyjä, mutta jos en saa leikattua välistä "siististi" jotain turhaa pois, niin olen sitten jättänyt selittelyt. Kun viime jaksossa esim. puhe katkesi kesken lauseen ja jäin kuulostelemaan, että tuleeko joku yläkertaan ja seuraavassa pätkässä puuskutan juostuani portaita edestakaisin. :D

   Olen myös miettinyt, että pitäisikö valmiit/keskeneräiset ym. eri osiot eritellä jotenkin välimusiikin ja -otsikoiden avulla, mutta itse en toisten podcasteja katsoessa ole kaivannut vastaavaa editointia, niin en ole vielä kokeillut. Ehkä joskus kokeilen. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!