eikä neuloja langoistaan pääse.

torstai 14. maaliskuuta 2013

Kettu


Näitä huiveja on näkynyt yhdessä jos toisessakin blogissa, ja eräänä iltana oli ihan pakko aloittaa itsekin sellaista tekemään. Langat löytyi omista varastoista, joten ostoksillekaan ei tarvinnut lähteä. Tuon punaruskean langan olen hamstrannut joskus vuonna 2008, joten ihan hyvä, että pääsi sekin vihdoin puikoille asti... Alkuinnostuksen jälkeen tämä oli aika tylsää neulottavaa, mutta onneksi pikkutyö valmistui nopeasti. Ohjeeseen tein sen verran muutoksia, että en neulonut korvia erikseen, vaan poimin silmukat suoraan tuosta valkoisesta osiosta. Ja hännän kavennuksetkin tein aina kerroksen alussa enkä lopussa. Tuli ihan kiva, ja sopii yhteen pojan kettupuvun kanssa. :) Tällä ideallahan voisi tehdä vaikka lapasetkin, tosin niillä ei kyllä näillä pakkasilla vielä tarkenisi.


Lanka: Novita 7 Veljestä (010) ja Gjestal Janne (437)
Puikot: 4 mm
Menekki: luonnonvalkoista 10 g ja punaruskeaa 40 g, eli yhteensä 50 g
Muuta: kaksi mustaa nappia silmiksi ja mustaa seiskaveikkaa nenänpääksi

5 kommenttia:

 1. Tää oon ihana ja aion jossakin välissä tehdä vaikken oikein tiedä kenelle tekisin. Tosiaan lapasiinkin kävisivät eli vois tehdä vaikka oikein setin. Söpö poika teillä.:)

  VastaaPoista
 2. Hanna / hromppanen@hotmail.com23. maaliskuuta 2013 klo 14.55

  Ai miten kaunis! Mistähän ihmeestä sitä löytäisi 30-40g ihan perussinistä isoveikkaa.. mistään ei tunnu löytyvän enää :(

  VastaaPoista
 3. Ihana ja niin on mallikin( siis tuo pikkuinen).. Minäkin olen muutaman tuollaisen ketun tehnyt. Mukava ja nopea tehdä=)

  VastaaPoista
 4. Ihana kaulahuivi! Tuollaiset vois tekaista omille lapsillekkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!