eikä neuloja langoistaan pääse.

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Puhtaalta pöydältä

Viimeisen vuoden aikana neulomisaika ja -into ovat olleet melko kateissa. Valmistunut on lähinnä pieniä neulomuksia tarpeeseen - villahousuja ja sukkia. Ei ole ollut aikaa kuvata valmistuneita töitä, saati varastaa pientä hetkeä bloggaamista varten. Olen tipahtanut kärryiltä koko käsityöblogimaailmasta (enkä vähiten sen takia, että Google Reader on päättänyt omatoimisesti hävittää kaikki lokakuun alkua vanhemmat lukemattomat postaukset, eli todella ison osan), ja olen kaivannut sitä. Nyt olen päättänyt pitää huolen siitä, että päiväjärjestyksestäni löytyy omaa käsityöaikaa säännöllisin väliajoin. Ufoutuneet työt ovat alkaneet huudella laatikostaan, ja uusiakin on aloitettu ja saatu valmiiksikin.

En halunnut enää jatkaa vanhaa blogiani, joten päätin perustaa uuden. Tervetuloa siis kaikki vanhat ja uudet tuttavuudet, toivottavasti löydätte tänne!

2 kommenttia:

  1. Kiitos. Minä löysin heti tänne ravelryn kautta. Niin ne lapset vie sitä "omaa aikaa", mutta mukava jos palailet käsitöidenkin pariin. ;o))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, kun löysit! :) Pakko on sitä omaa aikaa jostain yrittää nipistää, alkaa jo tökkiä pelkkä kotitöiden teko ja lapsen perässä juokseminen. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!